Ajankohtaista

 

Paperimyyntikampanja kevät 2021

Myynnissä on Hellä wc-paperia (32 rll/17e) ja Serla puoliarkki talouspaperia (20 rll/18e).

Tilaukset tehdään tällä kertaa suoraan toimittajan järjestelmään osoitteessa https://urly.fi/20P3. Kirjautumiseen tarvitset seuraavat tiedot: Kampanjan vetäjän sähköpostiosoite: miinuke@hotmail.com ja PIN-koodi : 4552. Teethän tilauksesi perjantaihin 30.4.21 mennessä!

Tilatut paperit noudetaan Kisariihen pihasta maanantaina 17.5. klo 16 - 18. Noudathan koko tilauksesi kerralla!

Tuotteet maksetaan noudettaessa pankkikortilla tai etukäteen vanhempainyhdistyksen tilille FI59 4711 0010 0295 46 (Kirjoitathan viestiin tilaajan nimen ja näytäthän kuitin maksusta tilausta noutaessasi.)

Nuorisotila Kasi valitettavasti suljettu kevään 2021 osalta

Koronan takia emme valitettavasti voi pitää Nuoristola Kasia enää auki. Yritämme uudelleen ensi syksynä.

Jos koet, että voisit tulla pitämään nuorisotilaa vaikka yhden illan auki, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Valvojan ei tarvitse keksiä iltaan ohjelmaa vaan riittää, että on paikalla ja katsoo, että kaikki sujuu mukavasti. Yhdessä saamme tämän toimimaan!

Koulu sai paljon uusia pelejä perjantaina

Vanhempainyhdistys lahjoitti koululle ison kasan pelejä perjantaina 12. helmikuuta. Toivottavasti näistä on iloa monille! Pelit on valittu niin, että niistä innostuisi mahdollisimman monen ikäiset.

" "
 


Vanhempainyhdistys huomioi uudet eka- ja seiskaluokkalaiset

Jatkossa jokainen Riihikosken yhtenäiskouluun tuleva ekaluokkalainen saa tervehdyksen vanhempainyhdistykseltä. Vuoden 2020 ekaluokkalaisille on jo jaettu välttämättömiä tarvikkeita koulunkäyntiä ajatellen. Päätimme huomioida myös aina seitsemännelle luokalle tulevat oppilaat funktio-laskimilla. Ensimmäisen kerran kunniaksi kuitenkin kaikki yläkoulun oppilaat saivat oman laskimensa, ne on jaettu syyskuun aikana.