Ajankohtaista

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 12.9.2023
Vuosikokouskutsu 2023

 

Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokokous järjestetään yhtenäiskoululla tiistaina 12.9.2023. Pääset sisään Kuistin kautta, eli sisäpihan ovesta. Esityslistan löydät klikkaamalla tästä. Lämpimästi tervetuloa, nähdään tiistaina!

Nuokkari auki taas!


Nuokkari on auki perjantaisin:
4.-6. luokkalaiset klo 17 - 19.30
7.-9. luokkalaiset klo 19.30 - 22.

Valvojina nuokkarilla ovat vapaaehtoiset vanhemmat. Tervetuloa mukaan joukkoon, jotta saadaan pidettyä nuokkaria auki joka viikko! Jos koet, että voisit tulla pitämään nuorisotilaa vaikka yhden illan auki, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Valvojan ei tarvitse keksiä iltaan ohjelmaa vaan riittää, että on paikalla ja katsoo, että kaikki sujuu mukavasti. Yhdessä saamme tämän toimimaan!


 

Koulu sai paljon uusia pelejä perjantaina

Vanhempainyhdistys lahjoitti koululle ison kasan pelejä perjantaina 12. helmikuuta. Toivottavasti näistä on iloa monille! Pelit on valittu niin, että niistä innostuisi mahdollisimman monen ikäiset.

" "
 


Vanhempainyhdistys huomioi uudet eka- ja seiskaluokkalaiset

Jatkossa jokainen Riihikosken yhtenäiskouluun tuleva ekaluokkalainen saa tervehdyksen vanhempainyhdistykseltä. Vuoden 2020 ekaluokkalaisille on jo jaettu välttämättömiä tarvikkeita koulunkäyntiä ajatellen. Päätimme huomioida myös aina seitsemännelle luokalle tulevat oppilaat funktio-laskimilla. Ensimmäisen kerran kunniaksi kuitenkin kaikki yläkoulun oppilaat saivat oman laskimensa, ne on jaettu syyskuun aikana.